HELAFTENS JULEBORD ALT SAMLET PÅ BRYGGA!

Pir4 og Kokeriet tilbyr en julebordspakke for bedriften eller vennegjengen der alt er samlet på ett sted.

Man kan velge mellom lutefisk/pinnekjøtt eller tradisjonell juletallerken som serveres på Kokeriet før show. Frister det ikke med julemat, kan man velge showbillett og bestille fra a la carte menyen på Kokeriet, eller spise julepizza på Pir4.

Det er ikke spiseplikt, så man kan også bare velge kun showbillett.

Her er mulighetene mange og kan tilpasses hvert enkelt selskap.

Gjestene spiser først, også trimmes lattermusklene til show, og etter showet kan man enten nyte kvelden videre på Kokeriet, eller svinge seg på Pir4.

Juleshowet begynner klokken 2100, de gjestene som ønsker å spise kan booke bord fra klokken 1800.

Det er på BRYGGA det skjer.

Velkommen!

 

Juleshowet består av 3 skuespillere og et 1 manns orkester

Det blir et musikalsk humorshow som tar tampen på julen på en humoristisk måte. Ensemblet har lang erfaring fra både revy, show og teater og skal sørge for at lattermusklene blir trimmet og at julestemninten blir satt, så dette lover godt.

Lena Barth Aarstad er en kjent skuespiller fra både tv og teater, og revy og showscenen i Skien/Prosgrunn. (mer tekst kommer)

Dorina Eldøy-Iversen har lang fartstid i bransjen og har vært engasjert ved Det norske teatret, Den Nationale Scene, Chateau Neuf, Riksteatret, Agder teater og Nordland teater.

Initiativtaker og produsent for diverse lokale show, revyer og barneforestillinger. Bla: Wenches veldedighetsbingo, Hvalsommer, Karius&Baktus på turné, Skranglekonsert, Ranglekonsert, div juleshow og konsertforestillinger.

Robin Horsgaard Larsen
Robin har bred erfaring fra både revy- og teaterscenen. Han regisserte Musikalen «Peter Pan» for Kodal Amatørteater allerede som 17-åring, og har medvirket i humorserien «Humorlab» for NRK, «Det kunne vært verre» for TV-Norge og i flere teateroppsetninger. Blant annet musikalene «Robin Hood», «Annie» og «Oliver!».

Han tredde inn i rollen som Kaptein Krok i «Peter Pan», Lord Farquaad i norgespremieren av «Shrek The Musical» og Fugleskremselet i musikalversjonen av Trollmannen Fra Oz- «The Wiz» for Sandefjord Teaterforening. Han har vært med på å starte «Svartnissen» i Sandefjord. I den årlige juleforestillingen gestalter Robin tittelrollen, Svartnissen.

Han har også vært å se i sommerrevyene «Hvalsommer» og «Sandefjordsrevyen» i Sandefjord, og i «Karius og Baktus» på turné over store deler av landet.